Wilde waters hebben diepe gronden

Duik in het avontuur

De mens is een nieuwsgierig beestje. De wereld ontdekken. De overdonderende schoonheid van de natuur bewonderen. Met een grenzeloos respect voor haar bewoners. Dat is waar Wildwater voor staat!

Ervaring en expertise

Met ruim 15 jaar ervaring én een ijzersterke reputatie vind je bij Wildwater Diving Holidays altijd de duikreis die perfect bij je past. Op de mooiste plekjes ter wereld. En voor elk budget. Van supervoordelige last minutes en aanbiedingen, tot exclusieve once in a lifetime groepsreizen en avontuurlijke duikexpedities. Ook voor de meest geschikte vluchten, kan je bij ons terecht!

Je bucketlist begint bij Wildwater

Wil je gaan duiken in Egypte? Mantaroggen en groot leven zoals haaien spotten tijdens een liveaboard avontuur in de Malediven? Islandhoppen in de Filippijnen? Of snorkelen met walvishaaien? Droom je van een duikresort of een duikcruise avontuur in Indonesië? Verkies je eerder ongelimiteerd duiken te Bonaire? Van klassiekers en zelfs leren duiken in het buitenland, tot de exclusiefste en meest afgelegen exotische duikbestemmingen, bij Wildwater vind je het allemaal.

Staat jouw droomvakantie niet op onze website? Contacteer ons  dan zeker en vertel ons wat je zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise maken we jouw wildste wensen op het gebied van duikreizen waar!

Altijd beschermd

Je kan op beide oren slapen: als je bij Wildwater boekt, gooi je je geld niet in het water. Bij ons ben je altijd zeker van eerlijke en transparante prijzen, een kwaliteitsvol aanbod, gespecialiseerd advies en verzekeringen die voldoen aan de strengste Europese reiswetgeving. Bovendien bieden we speciale kortingen voor groepsduikreizen (vanaf 10 personen). Ideaal voor duikvrienden en duikclubs die eropuit willen trekken.

Duik in het avontuur en ontdek ons aanbod!