SHAMS PRESTIGE (SAFAGA)


Accommodatie

Shams PRESTIGE biedt een luxueus en all inclusive verblijf aan een betaalbaar budget. Shams Prestige ligt aan de rand van Soma Bay, 48 km ten zuiden van Hurghada. Dit unieke bungalowresort heeft 67 elegante "kamers", waarvan 25 Standaard en 42 Superior kamers met een terras en jacuzzi. Hier geniet en ontspan je in alle rust. Er is geen animatie team en het resort verwelkomt enkel volwassenen of jong adolecenten. Indien je dus wil duiken in combinatie met rust, dan ben je hier aan het juiste adres... direct aan een prachtig zandstrand en zacht glooiende Rode Zee met zijn turquoise kristalheldere water.

De beschrijving in het Engels spreekt boekdelen:
SHAMS Prestige in a few words is turquoise crystal clear water, a long sandy beach, individual luxurious rooms, outstanding personalized service and breathtaking landscapes!

Accommodatie:
Standaard kamer
Superior kamer met terras & jacuzzi

Eten & drinken: 
Hoofd restaurant à la carte
Bar
Pool en Beach bar
Luxor, met zijn historische tempels, ligt op slechts 3 uur rijden van het Imperial Shams Resort. Hurghada ligt op 50 km afstand.

Duikinfo

Shams Safaga Diving Center staat voor duiken met een persoonlijke aanpak en in een vriendelijke en vertrouwde sfeer waarin veiligheid, professionaliteit en vriendschap sleutelwoorden zijn. Het doel van het internationale team is om je een geweldige duikvakantie te bezorgen en je meteen thuis te laten voelen.

Het duikcentrum 'Shams Safaga' is in dezelfde baai gelegen als Shams Prestige, op korte wandelafstand langs het strand.
Er zijn verschillende mogelijkheden om dagelijks duiken te maken.

Bootduiken
Het duikcentrum beschikt over zijn eigen jachthaven waar hun boten zich bevinden. De bemanning is vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Ze stellen alles in het werk om van jouw duikdag een succes te maken. Veiligheid staat voorop en de boten zijn dan ook uitgerust met de nodige Medic First Aid, zuurstof en radiosystemen.
Tussen en na de duiken kan je genieten op de zonneterrassen en de lunch wordt speciaal voor jou bereid door de chef-koks.
Je hebt de keuze uit volledige dagtochten, halve dagtochten (min. 6 pers.), vroege ochtendtochten (min. 10 pers.), Salem Express (min. 10 pers.).
 
House Reef
Het huisrif ligt in de directe omgeving van het duikcentrum. Je kan er fantastische duiken maken met je buddy of, indien nodig, met één van onze gidsen.
Als je een zeer enthousiaste duiker bent, is het mogelijk om te opteren voor een non-limit huisrifduikpakket. Verder is het huisrif ideaal en geschikt voor Scuba Review programma (indien je al een tijdje niet meer gedoken zou hebben), PADI Bubble Maker, Discover Scuba Diving Program, evenals voor een PADI open water of speciality cursussen.
Andere geweldige mogelijkheden op het huisrif zijn onder andere vroege ochtendduiken en nachtduiken.

Data en prijzen

Prijzen geldig tot 30/04/2020: vanaf €840 per persoon in gedeelde 2-persoonskamer.

Inbegrepen:

 • 7 nachten all inclusive in gedeelde 2-persoonskamer (Standaard)
 • 5 dagen duikpakket (bootduiken)
 • Nitrox voor gecertificeerde duikers
 • 12L flessen en lood
 • Transfer van en naar luchthaven Hurghada

Niet inbegrepen:

 • Vluchten heen en terug naar Hurghada. We kunnen voor jou de meest geschikte vluchten boeken.
 • Visum
 • Lokale duik- en/of luchthaventaksen en marine park fees
 • Supplement Superior kamer
 • Single toeslag (indien van toepassing)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Duikverzekering (verplicht)
 • Supplementen voor extra duiken, speciale duikexcursies, nachtduiken of vroege ochtendduiken (ter plaatste te betalen)
 • Huur duikmateriaal (duikfles en lood inbegrepen, overige huurmateriaal niet)
 • Andere maaltijden en dranken die niet als specifiek inbegrepen beschreven staan en die buiten de All Inclusive formule vallen


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over SHAMS PRESTIGE (SAFAGA)