SHAMS DIVERS LODGE


Accommodatie

De Shams Divers Lodge voorziet jou van comfort, aan zeer scherpe prijzen, en ligt aan de prachtige baai van Soma. Shams Lodge 'Water Sport Resort' werd speciaal gebouwd voor watersporters. Maar het is meer dan alleen een plek voor duikers, snorkelaars, kite- en windsurfers. Het is tevens een ecologisch duurzame lodge, met focus voor het behoud van riffen en respect voor de lokale omgeving.
Gelegen in Safaga, met slechts 56 bungalows, garanderen ze voor alle gasten een ongedwongen sfeer en een persoonlijke service.

Je verblijft hier in gerenoveerde bungalows die in de directe omgeving (net naast) het duikcentrum liggen. Er is een mooi zandstrand en een buitenzwembad en gasten kunnen er gebruik maken van gratis Wifi. 

Lunch is à la carte (niet inbegrepen) en kan bij de Divers Corner. Jouw verblijft hier is op basis van half pension.

Tot slot, voor diegene die een culturele excursie wensen te maken... Luxor, met zijn historische tempels, ligt op slechts 3 uur rijden van de Shams Safaga Divers Lodge.
Hurghada ligt op 50 km afstand.

Duikinfo

Shams Diving Center staat voor duiken met een persoonlijke aanpak en in een vriendelijke en vertrouwde sfeer waarin veiligheid, professionaliteit en vriendschap sleutelwoorden zijn. Het doel van het internationale team is om je een geweldige duikvakantie te bezorgen en je meteen thuis te laten voelen.

Het duikcentrum is meteen gelegen naast het Shams Safaga Resort, maar duikers van het in dezelfde baai gelegen Imperial Shams maken er uiteraard ook gebruik van.
 
Er zijn verschillende mogelijkheden om dagelijks duiken te maken.

Bootduiken
Het duikcentrum beschikt over zijn eigen jachthaven waar hun boten zich bevinden. De bemanning is vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Ze stellen alles in het werk om van jouw duikdag een succes te maken. Veiligheid staat voorop en de boten zijn dan ook uitgerust met de nodige Medic First Aid, zuurstof en radiosystemen.
Tussen en na de duiken kan je genieten op de zonneterrassen en de lunch wordt speciaal voor jou bereid door de chef-koks.
Je hebt de keuze uit volledige dagtochten, halve dagtochten (min. 6 pers.), vroege ochtendtochten (min. 10 pers.), Salem Express (min. 10 pers.).
 
House Reef
Het huisrif ligt in de directe omgeving van het duikcentrum. Je kan er fantastische duiken maken met je buddy of, indien nodig, met één van onze gidsen.
Als je een zeer enthousiaste duiker bent, is het mogelijk om te opteren voor een non-limit huisrifduikpakket. Verder is het huisrif ideaal en geschikt voor Scuba Review programma (indien je al een tijdje niet meer gedoken zou hebben), PADI Bubble Maker, Discover Scuba Diving Program, evenals voor een PADI open water of speciality cursussen.
Andere geweldige mogelijkheden op het huisrif zijn onder andere vroege ochtendduiken en nachtduiken.

Data en prijzen

Prijzen geldig tot 31/10/2020: vanaf €575 per persoon in gedeelde Bungalow

Inbegrepen:

 • 7 nachten half pension in gedeelde Bungalow
 • 5 dagen duikpakket (3 dagen met twee bootduiken + 2 dagen non limit huisrif duiken)
 • Nitrox voor gecertificeerde duikers
 • 12L flessen en lood
 • Transfer van en naar luchthaven Hurghada

Niet inbegrepen:

 • Vluchten heen en terug naar Hurghada. We kunnen voor jou de meest geschikte vluchten boeken.
 • Visum
 • Lokale duik- en/of luchthaventaksen en marine park fees
 • Supplementen ander kamer type
 • Single toeslag (indien van toepassing)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Duikverzekering (verplicht)
 • Supplementen voor extra duiken, speciale duikexcursies, nachtduiken of vroege ochtendduiken (ter plaatste te betalen)
 • Huur duikmateriaal (duikfles en lood inbegrepen, overige huurmateriaal niet)
 • Andere maaltijden en dranken die niet als specifiek inbegrepen beschreven staan


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over SHAMS DIVERS LODGE