SEA DREAM RESORT - DAUIN


Accommodatie

Het Sea Dream Resort ligt richting het zuiden (+/- 20km) vanuit Dumaguete City.

Het Sea Dream Resort biedt echte, lokale gastvrijheid en unieke en verrijkende ervaringen te midden van het prachtige natuurlijke landschap. Sea Dream Resorts is waar jouw droom van een ontspannen tropische (duik)vakantie werkelijkheid wordt.

Het resort ligt direct voor een marine park en is tevens ideaal gelegen om het eiland Negros te verkennen.

Stevige en ruime gebouwen die aan de Europese normen voldoen, worden geaccentueerd met daken van palmbladeren. De uitkijk over de binnenplaats van het resort en een kristalhelder zwembad spreekt tot de verbeelding. De internationale chef-kok houdt toezicht op een persoonlijk en prachtig restaurant met een aantal van de lekkerste gerechten die je jou kan inbeelden. De bar aan zee is dan weer een perfecte plek om te ontspannen.
Het prachtige landschap in de buurt nodigt jou tevens uit voor een ontspannen wandeling, trektocht of een motor/scooter rit aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Het huisrif biedt uitstekende snorkel- en duikmogelijkheden. Het is verbazingwekkend handig, op slechts 80 meter afstand van jouw kamer.
In het voorjaar van 2019 neemt Dive Society hier zijn intrek met een professioneel gerund duikcentrum. 


Duikinfo

Het "SSI Diamond Instructor Training Dive Center & SSI Freediving Center" van Dive Society, biedt alles wat duikers wensen.
Dagelijkse vertrekken, huisrifduiken, SSI duik- en freedivecursussen, kleine groepjes duikers, comfortabele en zeer goed uitgeruste boten, verhuur duikmateriaal, en vooral: een zeer persoonlijke service.
De basis heeft aluminium flessen van 10, 12 en 15 liter met internationale of DIN aansluitingen (breng je eigen DIN adapter). 

De dagelijkse duiktrips worden uitgevoerd met een grote Bangka (lokale boot), een trimaran (glasvezel bodem) en een moderne speedboot die speciaal voor duikers gebouwd is.
Alle boten zijn uitgerust met een zuurstof emergency kit, mobiele telefoon en toilet (behalve de speedboot). De duikplaatsen zijn gelegen op een afstand tussen de 5 à 90 minuten.
Elke dag worden volledige dagtrips met 3 duiken aangeboden met de Bangka, halve dagtrips met 2 duiken met de trimaran en individuele duiken langs de kust met de speedboot.

De duiken worden altijd begeleid door lokale Filipijnse duikgidsen. Er wordt gedoken in kleine groepjes met maximaal 4 duikers.

Het duiken rond Dauin is zeer divers en behoort tot de beste macro duikplaatsen ter wereld. Behalve Apo Island, Siquijor Island en Sumilon Island zijn er ook geweldige duikplaatsen langs de kust van Dauin. Er wordt niet met dynamiet gevist in deze regio.
Gezien het weer gunstig is het hele jaar door, wordt er ook het hele jaar door gedoken, met doorgaans goede zichtbaarheid. Alle duikplaatsen rond Apo Island, Siquijor Island en Sumilon Island en de kust van Dauin zijn hoogtepunten voor alle duikers, zeker voor fotografen.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 1/1/2020 vanaf PHP 29.500 (€504)*

Inbegrepen:

  • logies in gedeelde 2-persoonskamer
  • balcon/terras met zeezicht

Niet inbegrepen:

  • vluchten
  • ontbijt php 300/dag/persoon
  • half pension php 1250/dag/persoon
  • vol pension php 2250/dag/persoon
  • 6 duikdagen no limit $560
  • taxen, vergunningen, marine parc fee, duikvergunningen
  • tips/ persoonlijke uitgaven

* wisselkoers 23/04/2019


Meer info

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig, nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis.
Geen visum nodig voor Belgen en Nederlanders (verblijf < 21 dagen)
Indien het verblijf op de Filippijnen langer is dan 21 dagen, dan is een visum verplicht.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in de Filippijnen:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Raadpleeg uw huisarts
Website van het tropisch instituut te Antwerpen

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in de Filippijnen:
weerstatistieken
Het actuele weerContact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over SEA DREAM RESORT - DAUIN