Sands Apartments


Accommodatie

Sands Apartments is zeer handig gelegen vlakbij de hoofdweg door St Paul's Bay, op 5 minuten wandelen van de promenade aan de zee. Deze positie vlak aan de rand van het stadje zorgt erveer dat ze dichtbij alle voorzieningen liggen zonder last te hebben van de verkeersdrukte in het centrum.

Hoewel het oorspronkelijk ontworpen werd voor duikers, zijn de appartementen zeer populair gebleken bij alle gasten. Ze hebben al het nodige voor een comfortabele vakantie. Ze zijn goed afgewerkt, smaakvol ingericht, ruim en proper. Er is een trap naar de eerste verdieping, vanwaar een lift vertrekt naar de andere verdiepingen. Dankzij de natte ruimte in de kelder waar je je duikgerief kunt wassen en opslaan, hoef je het naar het appartement boven te sleuren. Natuurliefhebbers die terugkomen van een wandeling kunnen hier ook hun schoeisel achterlaten om 's nachts te laten drogen, terwijl fietsers er fiets veilig in kunnen opbergen.

Alle appartementen zijn voorzien airconditioning van lakens en badhanddoeken. Er is een volledig uitgeruste keuken, inclusief kookplaat, koelkast met klein diepvriescompartiment, bestek en servies.

Er is Wi-Fi aanwezig in het gebouw.

Ontbijservice.

Elke morgen vanaf 07u30 wordt het ontbijt geserveerd in de Coffee Shop recht tegenover de appartementen, of in het Pepermill restaurant naast het duikcenter.


Duikinfo

Het door een familie gerunde duikcenter Maltaqua heeft reeds 50 jaar ervaring en biedt zowel cursussen aan van beginner tot gevorderd technisch duiker, als duikexcursies rond Malta, Gozo en Comino en onbegeleid duiken. Al het duikmateriaal, compressors, voertuigen en boten zijn modern, goed onderhouden en betrouwbaar.

Alle cursussen en excursies worden geleid door instructeurs, geen divemasters. Duikers worden in groepjes ingedeeld naargelang hun ervaring en duikvoorkeuren. Als je zonder buddy reist, zorgen zij ervoor dat je kan duiken met iemand van minstens je eigen niveau. Er wordt een maximum van 6 duikers per gids gegarandeerd.

Gezien de meeste duikplaatsen vanaf de kant bereikbaar zijn, is het op Malta zeer interessant om een pakket onbegeleid duiken te boeken. De minimum vereiste is dat elke deelnemer minstens een brevet AOWD/2* heeft. Het duikcenter voorziet de flessen en vullingen en biedt ondersteuning met het kiezen van de beste duikplaats in functie van de wensen van de klant en de weersomstandigheden van de dag. Deze duikpakketten met onbegeleid duiken worden gedaan met je eigen huurauto.


Data en prijzen

Voorbeeld prijs (onder voorbehoud van beschikbaarheid, berekend op 13/07/2018): 545 EUR per persoon!

Inbegrepen:

 • 7 nachten verblijf op basis van een bezetting van 4 personen in een 4-persoonsappartement (logies alleen).
 • Vluchten met Air Malta* vanuit Brussel, vertrek op 12 september 2018.
 • 7 dagen onbegeleid en ongelimiteerd kantduiken te Malta, flessen (12 liter), luchtvullingen en lood.
 • Huurwagen, type Peugot 108 of vergelijkbaar. Inbegrepen verzekeringen: Collision Damage Waiver, Third-Party Liability en Theft Protection.

* Vluchtprijs onder voorbehoud van wijzigingen en (prijs)beschikbaarheid


Niet inbegrepen:

 • Maaltijden en dranken
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Meerprijs, indien andere bezetting of ander appartement
 • Reisverzekeringen (annulatie en/of bijstand)
 • Duikverzekering (verplicht)
 • Lokale taksen (0.5 eur per dag per persoon)
 • Nitrox is beschikbaar mits supplement
 • Begeleide duiken, begeleide nachtduiken en duiktrips naar Comino of Gozo zijn tevens mogelijk mits supplement


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Sands Apartments