Princess RaniAccommodatie

"Princess Rani" is een luxe-jacht dat werd gebouwd in 2008. Deze boot behoort niet tot een grote organisatie, maar is een familieproject, en op deze manier wordt de boot ook gerund: met trots!

De boot is heel ruim opgevat. Met zijn 35,5 meter lengte en 12 meter breedte en dit verspreid over 4 verdiepingen is er een zee van ruimte voor de maximaal 22 gasten aan boord.

In de woonruimte is er plaats voor een gezellige en goed gevulde bar, een kwalitatieve muziek- en DVD installatie met flat screen tv. Vergeet die MP3, memory stick of I-pod niet voor uw favoriete deuntje aan boord). Maaltijden kunnen in het salon worden geserveerd, maar doorgaans worden deze buiten geserveerd aan de 2 lange tafels op het achterdak: het blijft vakantie niet?

De in totaal 11 kajuiten zijn verspreid over het beneden dek en het eerste verdiep. Alle beschikken ze over individueel regelbare airco en een ruime en zeer propere badkamer met toilet. De kajuiten worden dagelijks schoongemaakt en tijdens de cruise worden ook verse handdoeken voorzien. 4 kajuiten zijn voorzien van een tweepersoonsbed, 5 kajuiten beschikken over een tweepersoonsbed met extra éénpersoonsbed (maximaal 2 personen per kajuit), en 2 kajuiten beschikken over 2 éénpersoonsbedden.

Tenslotte zijn er op de eerste verdieping nog 2 aparte zithoekjes, en een groot zonnedek (met en zonder schaduw) helemaal bovenaan. Wie een klein beetje privacy wil, zal altijd wel een rustig hoekje vinden...

Wij hebben nu al vele jaren samenwerking met de Rani achter de rug, en in tussentijd heeft de boot een sterke reputatie opgebouwd. Het is dan ook het perfecte verblijf voor duikers. Verwacht hier geen overbodige luxe als spa-faciliteiten (de jacuzzi werkt niet!) of massage, maar wel ruimte, comfort, lekker eten en een aangename service!


Data en prijzen

Princess Rani is een ideaal schip voor grotere groepen (tot 22 duikers), die een duikcruise willen maken. Daarom bieden wij deze boot graag aan voor een groep vrienden of duikclubs die een boot voor hun gezelschap alleen willen.

Door onze jarenlange en aangename samenwerking met de eigenaars kunnen we scherpe voorwaarden aanbieden. Voor specifieke prijzen en offerte, aarzel niet contact op te nemen!


Meer info

Merk op:
•In Malediven zijn er vaak stromingsduiken, en beginnen de riffen ook vaak op diepte. Wij raden dan ook een minimum ervaring van CMAS 2* / PADI Advanced open water met minimaal 40 duiken aan. Omwille van de stroming raden we ook aan om een rifhaak mee te nemen in de bagage.
•Om afvaart te garanderen is een minimum van 10 deelnemers vereist.
•Uw verblijf aan boord kan zonder enig probleem worden verlengd in een resort naar keuze. Wij bezochten en doken zelf met meerdere resorts, en geven u - indien gewenst - enkele aanbevelingen


FAQ

Welke reisdocumenten heb je nodig ?
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig, nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis.
Geen visum nodig voor Belgen en Nederlanders

Heeft u een verzekeringen nodig ?
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt voor uw reis naar Malediven. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Wat is het tijdsverschil met de Malediven ?
WorldTimeServer.com

Heeft u inentingen nodig ?
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen voor reizen naar de Malediven (of raadpleeg uw huisarts)

welke elektriciteit en stekkers zijn er / heeft u nodig ?
World Electric Guide

Wat is het weer in de Malediven ?
weerstatistieken
Het actuele weer

 


Data & Reservaties


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Princess Rani