Lotus BungalowsAccommodatie

Candidasa ligt aan de Oostkust van Bali, ver van de grote toeristische gebieden in het zuiden van het eiland. Het ligt op zo'n anderhalf uur rijden van de luchthaven van Denpasar. Het is perfect voor zowel duikers als niet-duikers die er naar uitkijken om de culturele parels en de onderwaterwereld van Bali te ontdekken.

Candidasa is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, en een rustiger alternatief voor de zuidelijke centra.

Vanaf hier heb je zicht op de spectaculaire en ongerepte natuurlijke schoonheid van Bali met idylische vergezichten van de heilige vulkaan Gunung Agung, groene rijstterrassen in steile valleien en traditionele dorpen waar de tijd lijkt stil te staan.

Lotus Bungalows - Candidasa: Kleinschalige luxe en comfort, aangevuld met een perecte service... Kort en bondig, maar het schetst perfect het gevoel dat je overhoudt aan een verblijf in de Lotus Bungalows... Dit is een pareltje voor de kenners...

Lotus Bungalows beschikt over twintig bungalows, elk met elegant meubilair, een in Balinese stijl openlucht badkamer met warm en koud water en een veranda met uitzicht op de oceaan.

Genieten van een duik in het zwembad, een maaltijd in het open-air restaurant, een traditionele Balinese massage in de Spa of gratis intructie Yoga op vrijdag (andere dagen mits bijbetaling).

Het personeel van Lotus Bungalows personeel zal alles doen wat in hun macht ligt om uw verblijf zo ontspannen en onvergetelijk mogelijk te maken.

Dompel je onder in de luxe, het comfort en de onberispelijke service van de Lotus Bungalows, en geniet van een onvergetelijke (duik)vakantie!


Duikinfo

Gangga Divers, die ook het Gangga Island Resort & Spa in Manado (Noord Sulawesi) exploiteren, opereren de duikbasis in de Lotus Bungalows. Dit Five Star PADI Dive Resort, waar de hoogste internationale normen van duikveiligheid, en persoonlijke service worden nageleefd, mag zonder enige twijfel als een referentie voor de reizende duiker omschreven worden. De reputatie die zij door de jaren opbouwden is er een van kwaliteit, persoonlijke service en kennis van de duikplaatsen die ze aanbieden!

Vanuit Candidasa heb je makkelijk toegang tot Nusa Penida (met highlights als Manta Point en Blue Corner).


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 31/10/2020
7 nachten verblijf in gedeelde 2-persoonskamervanaf €750,-

Inbegrepen:

 • 7 nachten verblijf in gedeelde 2-persoonskamer
 • ontbijt buffet
 • 1 maal 30' traditional massage
 • 10 bootduiken
 • flessen, lood
 • transfer van naar de luchthaven Denpasar (Bali), vanaf 8 nachten verblijf
 • nitrox

Niet inbegrepen:

 • internationale en lokale vluchten
 • lunch €13/maaltijd
 • dinner €27/maaltijd
 • extra duikdag van 2 bootduiken €110
 • fooien, taksen, vergunningen, verzekeringen
 • single suplement €200
 • persoonlijke uitgaven

Meer info

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl

Internationale reispas nodig met een geldigheid van minstens 6 maanden te rekenen vanaf dag van aankomst, in combinatie met een ticket voor terug- of verdere reis

Geen visum voor toeristisch en niet verlengbaar verblijf van maximum 30 dagen mits in- en uitreis via een van volgende internationale lucht- of zeehavens :

 1. Soekarno Hatta-Jakarta,
 2. Ngurah Rai International Airport-Bali
 3. Kualanamu International Airport-Medan
 4. Juanda International Airport-Surabaya
 5. Hang Nadm International Airport-Batam)
 6. Sri Bintan Pura Seaport-Tanjung Pinang
 7. Batam Center Seaport-Batam
 8. Sekupang Seaport-Batam
 9. Tanjung Uban Seaport-Tanjuung Uban

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in Indonesië:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Raadpleeg uw huisarts
http://www.itg.be/itg/GeneralSite/Default.aspx?wpid=789&miid=679&L=n&Country=Indonesia
http://www.itg.be

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in de Indonesië:
weerstatistieken
Het actuele weerContact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Lotus Bungalows