Galapagos Aggressor III


Accommodatie

Eenmaal geland op de Galapagos luchthaven, stap je de wondere wereld van de Galapagos eilanden binnen. De gidsen aan boord van deze Aggressor Fleet liveaboard delen hun kennis met je van de eilanden boven en onder water, tijdens deze liveaboard cruise van donderdag tot donderdag. Je zal dit paradijs, waar Charles Darwin de HMS Beagle voor anker liet gaan, in al zijn pracht kunnen ontdekken.

Gedurende deze duikreizen op de Galapagos ga je ook een landbezoek maken. Boven water kan je de vele kolonies zeeleeuwen, iguana's, zeevogels en schildpadden tot heel dicht benaderen en perfect fotograferen.

Ook onder water vind je een enorme biodiversiteit, alleen al de vele verschillende haaiensoorten zullen op deze duikreis een enorme indruk op je nalaten.

Op de Galapagos Aggressor III doe je de afgelegen Darwinen Wolf eilanden aan. Daar wachten je spannende haaien duiken! Een duikreis naar de Galapagos eilanden kan voor een beginnende duiker wat stressvol zijn en daardoor wordt een liveaboard naar de Galapagos eilanden in Ecuador aangeraden an een iets meer ervaren duiker. De beide Galapagos Agressor boten varen het jaar rond uit vanaf San Cristobal. Aggressor Fleet is één van de weinige boten die op de Galapagos hun licentei heeft weten te behouden nadat de Ecuadoriaanse regering de regels omtrent duiken in Galapagos heeft verscherpt. Aggressor Fleet heeft ook de licentie om tijdens de live-aboard safari landbezoeken te mogen doen.

Een duikreis en bezoek aan de Galapagos eilanden kan dus het beste gemaakt worden aan boord van de Aggressor boot. De cruises gaan van donderdag tot donderdag.


Duikinfo

Duikers in de Galapagoseilanden worden getrakteerd op een enorme biodiversiteit: ontelbare soorten haaien, walvissen, adelaarsroggen, zeeleeuwen, schildpadden, mola mola's, iguana's tot zelfs pinguins, alsook klein tot middelgroot leven zoals zeepaardjes, steenvissen, en nog veel meer.

Het mekka voor duikers is de eilanden Wolf en Darwin, waar slechts een beperkt aantal duikers toegelaten worden, en die enkel via liveaboard te bereiken zijn.


Data en prijzen

let op: Aggressor Fleet werkt regelmatig met promotie's, dit zijn de standaard prijzen.
Voor promotie's neemt u best contact met ons op zodat we de goedkoopste prijzen voor uw duikreis kunnen opzoeken.

Inbegrepen:

 • 7 nachten verblijf aan boord in gedeelde 2-persoonskajuit
 • alle duiken met lucht
 • flessen en lood
 • alle maaltijden en dranken (uitgezondert dinner op laatste dag aan boord)
 • transfer vanuit Baltra

Niet inbegrepen:

 • vluchten tot en vanuit Baltra
 • nitrox
 • dinner op laatste dag aan boord
 • fooien
 • verzekeringen, visa, taxen
 • persoonlijke uitgaven
 • overnachtingen voor en na de duikcruise
 • verlengd landbezoek (aanrader)

bekijk ook volgende link


Meer info

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal reispas verplicht, nog 6 maanden geldig vanaf de datum van binnenkomst in Ecuador.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt voor uw reis naar Oman. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en De Europese aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in Ecuador :
WorldTimeServer.com
Gezondheid op Reis:
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen voor reizen naar Ecuador (of raadpleeg uw huisarts)

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in Ecuador :
weerstatistieken
Het actuele weer


Data & Reservaties

Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Galapagos Aggressor III