Dolmen Resort Hotel & SPAAccommodatie

Het Dolmen Resort & Spa is een luxueus en sfeervol 4* hotel gelegen in het hart van St. Pauls Bay, op korte afstand van de toeristische trekpleisters als het centrum van St. Pauls Bay, Bugibba Square en het stadscentrum van Mellieha. Andere interessante plaatsen zijn Mellieha Church en Sweethaven Village, beter gekend onder de naam Popeye Village. Dit is de filmset waar de Popeye film uit 1980 opgenomen is.

In de tuin van het hotel staan een aantal prehistorische dolmens waaraan het hotel zijn naam dankt.

Het hotel beschikt over een bibliotheek, privéstrand, tennispleinen, binnen- en buitenzwembad, en spa/wellness met sauna en stoombad. Lichaams-en gezichtsbehandelingen, massages en andere wellness services kunnen ter plaatse geboekt worden. Voor families is er ook een babysitter service beschikbaar.


Duikinfo

Het door een familie gerunde duikcenter Maltaqua heeft reeds 50 jaar ervaring en biedt zowel cursussen aan van beginner tot gevorderd technisch duiker, als duikexcursies rond Malta, Gozo en Comino en onbegeleid duiken. Al het duikmateriaal, compressors, voertuigen en boten zijn modern, goed onderhouden en betrouwbaar.

Alle cursussen en excursies worden geleid door instructeurs, geen divemasters. Duikers worden in groepjes ingedeeld naargelang hun ervaring en duikvoorkeuren. Als je zonder buddy reist, zorgen zij ervoor dat je kan duiken met iemand van minstens je eigen niveau. Er wordt een maximum van 6 duikers per gids gegarandeerd.

Gezien de meeste duikplaatsen vanaf de kant bereikbaar zijn, is het op Malta zeer interessant om een pakket onbegeleid duiken te boeken. De minimum vereiste is dat elke deelnemer minstens een brevet AOWD/2* heeft. Het duikcenter voorziet de flessen en vullingen en biedt ondersteuning met het kiezen van de beste duikplaats in functie van de wensen van de klant en de weersomstandigheden van de dag. Deze duikpakketten met onbegeleid duiken worden gedaan met je eigen huurauto.


Data en prijzen

Prijzen op aanvraag


Niet inbegrepen:

  • Andere maaltijden en dranken
  • Fooien en persoonlijke uitgaven
  • Single supplement (indien van toepassing)
  • Reisverzekeringen (annulatie en/of bijstand)
  • Duikverzekering (verplicht)
  • Lokale taksen (0.5 eur per dag per persoon)
  • Nitrox is beschikbaar mits supplement
  • Adapter (INT)
  • Begeleide duiken, begeleide nachtduiken en duiktrips naar Comino of Gozo zijn tevens mogelijk mits supplement


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Dolmen Resort Hotel & SPA