Caribbean ClubAccommodatie

Caribbean Club staat voor “Dive, Relax & Explore”. Dit kleinschalige en rustige resort is gelegen midden in de natuur, in de buurt van de noordelijke duiklocaties aan de voet van de heuvels van Bonaire. Het is een full-service resort met een keuze uit een breed scala van accommodaties. Ongeacht uw budget en voorkeur, u zult het type accommodatie vinden die voor u geschikt is; van betaalbare studio's tot luxe huisjes met een prachtig uitzicht op de oceaan.

De slaapkamers van alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning. Alle accommodaties hebben een kleine keuken voor uw gemak, een tv, een kluisje plus ofwel een uitzicht op onze rustige tuinen of op de blauwe wateren van de oceaan. Daarnaast hebben alle appartementen en huisje een aparte woonkamer.

Caribbean Club Restaurant & Bar is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner, en heeft een aantal avonden per week thema-avonden. Bij de twee zwembaden met zonneterras kunt u ontspannen na een dag vol duiken en activiteiten.

De activiteiten balie bij de receptie heeft alle informatie die u nodig heeft en maakt het voor u gemakkelijk om Bonaire te verkennen op land alsook op het water met o.a. eiland rondleiding, grotten verkennen, mangrove kajakken en nog veel meer.


Duikinfo

Caribbean Club heeft een eigen full service duikshop en biedt verschillende duikcursussen, kantduiken en bootduiken (vertrekkend vanaf Buddy Dive Resort). Het duik team kan je helpen bij het vinden van de beste duiklocaties die passen bij  jouw duikniveau en ervaring niveau. Je kan de duikflessen voor het duiken bij de duikshop ophalen en met de huurauto die bij het duikpakket hoort de verschillende duikstekken op het eiland verkennen.

Oil Slick Leap (het huisrif van Caribbean Club, de overige duikplaatsen zijn eenvoudig te bereiken met uw auto)
Ligt in het noorden vlak bij Caribbean Club Bonaire.
De toegang is simpel maar spannend: via een grote sprong vanaf de rots het water in.
Dat is minstens 5 meter diep (ook tijdens laagwater) en het is de leukste manier om naar de duikstek te gaan.
Om het water in en uit te komen is er ook een ladder en een klein platform, dat werd gebouwd door Caribbean Club Bonaire.
Het rif wordt gemarkeerd door een boei op een paar slagen zwemmen afstand (ongeveer 8 m). Daal af naar de ligplaats op 10 meter en je zult daar de drop-off vinden, die bedekt is met hard koraal met daartussen zacht koraal. Kijk goed uit naar de roggen in de zanderige plekken en naar de gevarieerde vispopulatie in het rif, met af en toe een schildpad die even een hapje komt halen.

Bij het boeken van het beroemde Dive & Explore pakket hebben gasten alles wat nodig is voor een succesvolle week duiken; accommodatie, dagelijks ontbijtbuffet, vervoer naar de luchthaven, kust duiken met ongelimiteerd lucht en nitrox (plus optionele bootduiken) en een huurauto.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 20/12/2019 vanaf:
Standaard studio voor 2 personen
   $760 (€699)* in gedeelde 2 persoons studio (hoogseizoen $790)
Standaard cottage voor 4 personen (2 slaapkamers)
   $640 (€588)* bezetting 4 personen (hoogseizoen $660)
   $740 (€680)* bezetting 3 personen (hoogseizoen $760)
   $940 (€864)* bezetting 2 personen (hoogseizoen $970)
Vraag vrijblijvend meer info en prijzen voor jou reisgezelschap.

Inbegrepen:

 • 7 nachten in gedeelde 2-persoonskamer
 • huur pick-up
 • 6 dagen ongelimiteerd kantduiken zonder gids
 • amerikaans ontbijt buffet
 • nitrox
 • wifi in publieke ruimte
 • transfer

Niet inbegrepen:

 • vluchten van en naar Bonaire
 • eventuele boot duiken (indien u dit wenst kunnen we ook hiervoor een offerte op maat maken)
 • huur materiaal
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • nature fee (per kalenderjaar): 25 USD voor niet duikers en 45 USD voor duikers
 • alle overige maaltijden en dranken

 Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Caribbean Club