Lembongan

Nusa Lembongan is een klein paradijselijk eiland net onder Bali. Met de boot ben je er al in 30 minuten en kan het genieten meteen beginnen. Hier vind je geweldige stranden, ruige kliffen en vooral een heel ontspannen sfeertje.  Nusa Lembongan is met een brug verbonden aan Nusa Ceningan waardoor je makkelijk beide eilanden kan verkennen.

Nusa Lembongan en Nusa Ceningan zijn beide erg klein en de bezienswaardigheden liggen daardoor dicht bij elkaar. Het beste huur je hier een scooter. Alleen al het rondrijden op de eilandjes is leuk. Er is amper verkeer, baantjes zijn klein en avontuurlijk, en de uitzichten vanaf de kliffen en de stranden zijn prachtig.

Geniet van de relaxe "surf-sfeer", de gezellige bars en restaurantjes, en de indrukwekkende natuur. Lembongan is een paradijs dat niet meer onontdekt is. Toerisme speelt er een belangrijke rol. Maar van massatoerisme is hier hoegenaamd geen sprake, en de overweldigende van natuur en charme van de bevolking maken het tot een plaats die toch dicht aanleunt bij het paradijs...
Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Lembongan