Soedan

Sudan (ten zuiden van Egypte) is van het Rode Zee gebied, samen met Saudi-Arabië, waarschijnlijk het meest avontuurlijke. Het is één van de meest ongeschonden duikgebieden ter wereld. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat toerisme hier werkelijk nog in zijn kinderschoenen staat. Een bewijs hiervan is de moeilijke bereikbaarheid van Port Sudan, van waaruit alle duikactiviteiten starten. Duikers die beslissen om de reis te maken zullen echter verstomd staan van zo'n onderwaterpracht (zowel wat betreft riffen als het leven er rond). De Sudanese duikplaatsen zijn zonder twijfel de Rode Zee op zijn best. Geen enkele duikplaats wordt druk bezocht door duikers, zichtbaarheid is meestal fantastisch, en het onderwaterleven indrukwekkend. Een liveaboard is de perfecte manier om van al deze schoonheid ten volle te kunnen genieten.

 Meer info

Reisadvies Soedan:

Momenteel is er vanuit het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies voor alle reizen naar Soedan. Blue Force is een Spaanse organisatie die in nauw contact staat met hun organisatie ter plaatse en de Spaanse ambassade in Soedan. De Spaanse diplomatieke dienst heeft groen licht gegeven voor de liveaboards van Blue Force, en geeft geen negatief reisadvies.
Doorgaans zijn de richtlijnen hieromtrent dezelfde voor alle EU-landen, maar soms zijn er afwijkingen per land. Het is belangrijk dat u nota neemt van het negatief reisadvies. Wild Water neemt geen standpunt in omtrent de veiligheid ter plaatse. Indien u deze reis wenst te maken, willen we u graag onze diensten aanbieden voor de reservatie bij Blue Force.”Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Soedan