Tofo

Tofo Beach ligt op 20 km van de historische havenstad Inhambane in het zuiden van Mozambique, zo'n 500 km ten noorden van de hoofdstad Maputo. De kilometerslange ongerepte, tropische stranden en de warme wateren van de Indische Oceaan met zijn rijke onderwaterwereld, hebben van Tofo een top duikbestemming gemaakt, en dan vooral dankzij de constante aanwezigheid van manta's en walvishaaien. Duiken in Mozambique is alles wat de liefhebbers beweren en zelfs meer! De ontmoetingen met deze majestueuze wezens van zo dichtbij, blijven gegarandeerd voor eeuwig in je geheugen gegrift!

Afhankelijk van je accommodatie is het 1 minuut, 4 minuten of 5 minuten slenteren langs het strand naar het duikcentrum. Tofo is piepklein en behalve duikers en een paar surfers zijn er geen toeristen te bekennen. 's middags kan je lunchen in het openlucht surfcaféetje naast het duikcentrum of in het Casa de comer restaurant. 
's Avonds is volledig op je eigen ritme, je kan kiezen uit enkele restaurantjes in Tofo of onmiddellijke omgeving op wandelafstand. Het is er rustig, je kan doorzakken op café, of nog een avondwandeling maken op het strand. Meestal zal je niet zo laat onder de wol kruipen, want er wordt vroeg gedoken in Tofo!Andere bestemmingen in Mozambique


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Tofo