HUGYFOT PHILIPPINES PROMO TOUR - BUCEO ANILAO OKT 2019Accommodatie

Buceo Anilao is een modern resort dat door en voor duikers werd gebouwd. Er werd veel aandacht besteed aan het comfort voor fotografen en filmers (oa met een prachtige camera-room), de duikgidsen zijn top, en de standaard van service, eten en faciliteiten zijn de hoogste in Anilao.

Het is een project waarin elk van de partners mag beschouwd worden als specialist in zijn vakgebied: hotel, duikcentrum, marketing, fotografie, ...

De 10 ruime DELUXE kamers (45m²) hebben allemaal een eigen terras met zicht op zee, en beschikken over airco, ventilator, aparte badkamer, 2 queensize bedden en een eenpersoonsbed, en WIFI.

Er zijn ook 3 BUDGET kamers (Deze zijn kleiner 15m², hebben slechts 1 tweepersoonsbed, en hebben geen terras. Ze zijn wel vlak aan het zwembad gelegen), en 4 SUPERIOR kamers (met 25m² tussenin wat betreft grootte, 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed, en alle overige faciliteiten van de DELUXE kamers)

Het resort heeft voorts ook een zwembad in 2 niveaus: het ene 1,5m en het andere 3m diep. Het restaurant en de bar zijn vlak aan het strand gelegen.


Duikinfo

Dit kleine plaatsje in de Filippijnen, op 3 uren rijden van Manilla, kan volgens menig gereputeerd onderwater fotograaf zonder blikken of blozen zijn voet naast Lembeh Strait (Sulawesi) zetten. Op zijn minst een straf statement!

Tijdens de specifieke Hugyfot Promo Tour krijg je begeleiding en foto tips & tricks van Erik Goossens en Raymond Wennekes! 

Met meer dan 50 duikplaatsen voor macro en muck diving, maar ook wilde en kleurrijke riffen die perfect zijn voor wide angle fotografen, en zelfs een wrak en een grot, geeft deze plaats een ongekende rijkdom en variëteit voor fotografen en fanaten van klein leven!

Maar het heeft meer te bieden! Prachtige en ongerepte riffen die barsten van het leven. Anilao is ongetwijfeld dé nieuwe ster aan het Filipijnse duikfirmament...

Op dit ogenblik is Anilao nog niet overspoeld door duikers, het is een verbogen parel die gekoesterd wordt door de duikers die er te gast waren. De eenvoud en rust, in combinatie met de ongerepte riffen wordt zéér gesmaakt!

"Onbekend is onbemind...". Dit spreekwoord zal alvast niet lang meer gelden voor Anilao.

Het duikcentrum is uitgerust met splinternieuw materiaal van hoogwaardige kwaliteit. De camera-room is één van de parade-paardjes van het duikcentrum: 18 werkstations, allemaal met "air-gun", omgeven met zachte matjes, voldoende stopcontacten, en ruime lockers om persoonlijk materiaal in op te bergen.

In de opbergruimte voor het materiaal heeft iedere duiker zijn eigen plaatsje om het materiaal op te hangen, plus 2 kisten om bijkomend materiaal in op te bergen. Gedaan met zoeken tussen andere duikpakken, materiaal dat verloren gaat in de chaos. Hier organiseer je je materiaal zoals jij dat zelf wil!

De boten zijn traditionele Filippijnse bangka's, geschikt voor 10 duikers + crew. Deze boten zijn ideaal om aan te leggen aan het strand van het resort. Per duikgids worden maximaal 4 duikers toegewezen. De gidsen hebben een ruime ervaring met de duikplaatsen en wéten waar ze moeten zijn om die ene zeldzame soort te vinden die je nooit eerder hebt gevonden!

Je kan opteren om op voorhand een specifiek aantal duiken te reserveren, of je kan kiezen voor het pakket "ongelimiteerd duiken". Hiermee kan je tot 4 duiken per dag maken.

Er wordt gedoken met 12L aluminium flessen, DIN/INT. Op aanvraag kunnen ook 15L flessen worden voorzien.


Data en prijzen

SPECIAL OFFER OKTOBER 2019 - BUCEO ANILAO

Vanaf 925 USD*

* Wisselkoers 25/04/2019, €835

Inbegrepen:

 • 6 nachten verblijf (in een te delen kamer) op basis van ontbijt. Momenteel zijn er enkel nog Deluxe kamers beschikbaar.
 • Non Limit Diving (maximaal 4 duiken per dag of 3 dagduiken en 1 nachtuik)
 • Transfers MNL - Resort
 • Begeleiding en foto tips&tricks van Erik Goossens en Raymond Wennekes
 • Er is 's avonds een Black Water Diving Talk (Engels / Nederlands) tijdens deze Hugyfot Promo Tour.

Niet inbegrepen:

 • Vluchten. Wij kunnen voor jou de meest geschikte vluchten voorstellen en boeken.
 • Luchthaventaksen
 • Overige maatlijden en dranken
 • Speciale duiken (Black Water Dives, Mandarin Dives,...)
 • Nitrox
 • Vergunningen / duiktaksen en Marine Park Fees
 • Fooien en persoonlijke uitgaven

 


Meer info

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig, nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis.
Geen visum nodig voor Belgen en Nederlanders (verblijf < 21 dagen)
Indien het verblijf op de Filippijnen langer is dan 21 dagen, dan is een visum verplicht.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in de Filippijnen:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Raadpleeg uw huisarts
http://www.itg.be/itg/GeneralSite/Default.aspx?wpid=789&miid=679&L=n&Country=Philippines
http://www.itg.be

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in de Filippijnen :
weerstatistieken
Het actuele weerContact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over HUGYFOT PHILIPPINES PROMO TOUR - BUCEO ANILAO OKT 2019