Workshop fotografie Anilao - Malapascua met Els Van Den Borre en Bruno Van Saen


Accommodatie

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de professionele onderwaterfotografen Bruno van Saen en Els Van Den Borre een workshop fotografie in de Filippijnen. Deze groepsreis bestaat uit twee luiken maar op aanvraag kan er gekozen worden om maar een deel te volgen.

Het eerste luik is volledig gericht op macrofotografie en gaat door in het hotel Crystal Blue Resort in Macroparadijs Anilao. Gedurende dit verblijf van 10 dagen worden in totaal 29 duiken gedaan, terwijl Bruno en Els je de kneepjes van het vak leren.

Diegenen die enkel het eerste luik zouden meevolgen, worden op 14 maart 2019 rechtstreeks naar de luchthaven van Manilla gebracht voor de aansluitende terugvlucht naar Brussel (aankomst te Brussel op 15 maart 2019).

Het tweede luik vindt plaats in Malapascua, meer bepaald in het Kokay's Maldito Resort. De binnenlandse vlucht van Manila naar Cebu is inbegrepen en staat gepland op 14 maart 2019.
Hoogtepunten zijn de Monad Shoals duikplaatsen met plaatselijke voshaaien en manta's, een zeer interessant wrak en Gato Island met zijn zeeslangen en een mooie, adembenemende tunnel met vele witpunt rifhaaien.
De duikregio rond Malapascua Island biedt ongeveer 27 duikplaatsen met een fantastische diversiteit aan koralen en dierlijk leven, waar ook groothoekfotografie aan bod komt.

Je maakt er tijdens het verblijf van 8 nachten in totaal 13 duiken, opnieuw onder het toeziend oog van Els en Bruno, die je dagelijks bijsturen om dat perfecte shot te helpen maken.

Of je nu enkel de eerste week meevolgt, of het hele traject, tijdens deze workshop zul je ongetwijfeld veel opsteken van deze twee ervaren professionals die er alles aan zullen doen om je fotografie skills tot een hoger niveau te tillen.


Data en prijzen

Vertrek vanuit Brussel op 03/03/2019
Terug op: 23/03/2019

Prijs: 3.365€ (COMBO Anilao & Malapascua, inclusief vluchten onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchtprijs).

  • Nitrox is inbegrepen voor gecertificeerde duikers in het Crystal Blue Resort.

Schema

Type Onderdeel Duur
Vlucht
VLUCHT NAAR MANILLA

Je dient je 3 uur voor vertrek aan te melden aan de check-in balie van ... Airlines te Zaventem / Amsterdam / Düsseldorf / Parijs.

Met ... Airlines mag er ..kg ruimbagage + ..kg handbagage per persoon meegenomen worden.

..kg extra duikbagage kan bijgeboekt worden mits supplement van €... .

2 dagen
Transfer
LUCHTHAVEN - ANILAO

Bij aankomst op de luchthaven van Manilla dien je eerst de douaneformaliteiten te vervullen en de bagage af te halen. Bij het verlaten van de luchthaven word je opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger. Hij zal jullie begeleiden naar Anilao.

0 dag
Accommodatie
CRYSTAL BLUE RESORT

Je verblijft 10 nachten in het Crystal Blue Resort.

11 dagen
Accommodatie
FOTOWORKSHOP

Indien je de workshop volledig volgt, start je in Anilao (Crystal Blue Resort) en eindig je in Malapascua (Kokay's Maldito Resort).

0 dag
Transfer
ANILAO - LUCHTHAVEN

Indien je deelneemt aan het 2e luik van deze workshop zal je een transfer hebben van het Crystal Blue Resort naar de luchthaven van Manila voor de binnenlandse vluchten naar Cebu. 

0 dag
Vlucht
MANILA - CEBU

Twee uur voor vertrek dien je je aan te melden aan de check-in balie van Philippine Airlines te Manila.

Met Philippine Airlines mag er 20kg ruimbagage + 7kg handbagage per persoon meegenomen worden. 

0 dag
Transfer
LUCHTHAVEN - MALAPASCUA

Bij aankomst op de luchthaven van Cebu dien je eerst de bagage af te halen. Bij het verlaten van de luchthaven word je opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger. Hij zal jullie begeleiden naar Kokay's Maldito Resort te Malapascua.

0 dag
Accommodatie
KOKAY'S MALDITO DIVE RESORT

Je verblijft 8 nachten in het Kokay's Maldito Dive Resort te Malapascua.

9 dagen
Transfer
MALAPASCUA - LUCHTHAVEN

Op de dag van vertrek word je naar de luchthaven van Cebu gebracht, waar je incheckt voor je aansluitende retourvlucht.

0 dag
Vlucht
TERUGVLUCHT

Aankomst in Zaventem / Amsterdam / Parijs / Düsseldorf, na wat hopelijk een zeer aangename duikvakantie was!

2 dagen


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Workshop fotografie Anilao - Malapascua met Els Van Den Borre en Bruno Van Saen