Wadi Lahmy Azur Hotel (7N VERBLIJF & SOFT ALL IN, VANAF €299 pp)


Accommodatie

Een prachtig resort in het zuiden van Egypte! De Fury Shoals zijn binnen handbereik. Geniet van luxe en maak onvergetelijke duiken!

De 128 kamers zijn gebouwd in Moorse stijl en zijn verspreid over diverse gebouwtjes met twee verdiepingen. Het koepelvormig dak zorgt ervoor dat het lekker koel blijft in de kamers in het warme Egyptische klimaat. Alle kamers hebben twee losse bedden en zijn voorzien van douche en toilet, airconditioning, koelkastje, Tv, kluisje en een terras of balkon.

Er zijn twee zwembaden, één met zoet en één met zout water en een prachtig wit zandstrand. Uiteraard zijn er bij de zwembaden en op het strand comfortabele ligbedden en parasols.  In het resort is een internetcafé en een klein souvenirwinkeltje.

Het verblijf in dit 4 sterren hotel is op basis van soft all inclusive (incl. soft drinks, geen alcohol). Het restaurant heeft een groot terras met uitzicht over zee, het diner wordt hier in buffet geserveerd.

's Avonds is de bedouinentent op het strand dé ontmoetingsplaats om met vrienden nog wat na te keuvelen over de voorbije dag. En na dat laatste slaapmutske, verlichten 1000 sterren het pad naar de kamer...


Duikinfo

Orca Divers is gevestigd binnen het resort. Alle luxe die een duiker zich wensen kan!

Niet alleen de “off shore” duikplaatsen zijn hier fantastisch, ook het schitterende huisrif van Hamata is absoluut de moeite waard. Het is zo’n 10 km lang, loopt terrasvormig af tot 60 meter de diepte in. Er zijn hoge koraalblokken, kleine canyons, overhangen en zelfs kleine grotten.

De riffen en het koraal zijn van bijzonder goede kwaliteit. Alle soorten hard en zacht koraal zal je hier vinden; reusachtige gorgonenwaaiers, tafelkoralen, en tapijten van anemonen. Regelmatig worden er dolfijnen gespot!

Het duikcentrum organiseert dagelijks ook dagtrips naar één van de vele ongerepte riffen rondom Hamata. Duikcursussen worden gegeven volgens PADI en/of CMAS richtlijnen. Voor Nitrox gecertificeerde duiker is Nitrox 32% beschikbaar.

NIEUW bij ORCA Dive Club Wadi Lahmy: Speedboottochten 
Reis vroeg in de ochtend start rond 06:30 uur met 2 duiken, voornamelijk Shaab Maksur / Claudio / Malahi / Ini, 69,00 EUR per persoon. Abu Diab kost 5,00 EUR extra per persoon.
De middag trip start rond 01:30 uur met 1 duik, voornamelijk Shaab Said / Hamam / Habili B / Abu Galawa Kebir / Soraya, 39,00 EUR per persoon.

Speedboottochten kunnen ter plaatse worden geregeld met vouchers voor boot- of huisrif. Er zijn wel ter plaatste toeslagen/supplementen mogelijk (Haventaksen, Marine Park Fees,...)
De speedboottochten kunnen niet vooraf gereserveerd kunnen worden vanwege de weersomstandigheden.

Data en prijzen

7nachten nachten Wadi Lahmy Azur: vanaf €299 per persoon

Bovenstaande prijzen zijn geldig voor boekingen tot 30/04/20 en voor verblijven tussen 01/05/20 en 05/07/20 en tussen 18/08/20 en 04/10/20.

Standaard Room Garden View & Pool View
Soft All Inclusive

Contacteer ons voor vrijblijvende offertes voor andere periodes.

Niet inbegrepen:

  • Vluchten. Wij kunnen voor jou de meest geschikte vluchten voorstellen.
  • Transfers luchthaven Marsa Alam - Wadi Lahmy Azur - luchthaven Marsa Alam. +65 EUR per persoon.
  • Single supplement (indien van toepassing): +€100 per week. Onder voorbehoud van prijswijziging.
  • Sea View supplement
  • Fooien, taksen, visum, plaatselijke belastingen, Marine Park Fees
  • Persoonlijke uitgaven
  • Duikpakket (vb: 5 dagen duikpakket met 2 bootduiken per duikdag, 310€)
  • Extra's voor speciale duiktrips of extra duiken, nachtduiken, vroege ochtend duiken,...
  • Huur duikmateriaal
  • 15L duikfles supplement


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Wadi Lahmy Azur Hotel (7N VERBLIJF & SOFT ALL IN, VANAF €299 pp)