PRIJSKRAKER EGYPTE - SEPT 2020: VANAF €595 (INCL VLUCHTEN)


Accommodatie

Boek nu al jouw betaalbare duikvakantie naar Egypte!

Pakketprijs (vlucht, resort & duiken) reeds bekend
Kies tussen Sharm El Sheikh / Dahab of combineer
Vluchten vanuit Charleroi, incl. 25kg ruimbagage
Lokale transfers inbegrepen

Vertrek op 25/09/2020*
Terug op 02/10/2020*


Sharks Bay Umbi
€595 per persoon*
-> Sharm El Sheikh
-> Inclusief 5 dagen bootduiken (10 duiken)
-> Nitrox voor gecertificeerde duikers
-> Te delen Beach Cabin met ontbijt

Nesima Resort
€680 per persoon*
-> Dahab
-> Inclusief 5 dagen kantduiken (10 duiken)
-> 12L duikfles, lucht en gids
-> Te delen Standard Room met ontbijt

COMBI Sharks Bay Umbi & Nesima
€895 per persoon*
-> 3 nachten in te delen Beach Cabin, ontbijt (Sharks Bay Umbi)
-> 2 dagen met 2 bootduiken en 1 duik te Shark Bay met gids, nitrox
-> 4 nachten in een te delen Standard Room, ontbijt (Nesima)
-> 2 dagen met 2 begeleide kantduiken, nitrox
-> 2e duikdag is er tevens een nachtduik, nitrox

* Deze pakketprijs is gegarandeerd vanaf 10 deelnemers (deze specifieke periode)
* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

Vraag Offerte


Duikinfo

Het Sharks Bay Umbi duikcentrum bevindt zich meteen aan het strand en het grote voordeel is hun privé jetty om te snorkelen, met directe toegang tot het mooie huisrif. Er is ook een private aanlegstijger voor hun 5 boten.

Je hebt hier volledige keuzevrijheid en er zijn verschillende mogelijkheden om jouw duikpakket samen te stellen. Het gaat van huisrifduiken, dagelijkse bootduiken, tot zelfs de mogelijkheid om een aantal dagen te genieten van een Red Sea liveaboard duiksafari.

Naast huisrifduiken, leent het huisrif zich ook perfect om te snorkelen. Er is op deze grote (ondiepe) rifplaat heel wat te zien. Een kleine muur van 4 tot 5 meter diepte, loopt verder de diepte in.

Met de enorme diversiteit van de duiklocaties in Sharm el Sheikh en de omliggende gebieden van de Zuid-Sinaï (van de Straat van Tiran in het noorden tot Abu Nuhas in het zuiden), is er ook iets voor elk niveau duiker om te genieten tijdens hun duikvakantie op de Rode Zee, of je nu kiest voor dagelijkse bootduiken of misschien meedoet Red Sea liveaboard duiksafari. Niet-duikers zijn altijd welkom aan boord om te snorkelen op de beste locaties.

"De Dahab-duiklocaties zijn fantastisch, voor zowel beginners als ervaren duikers"

Gelegen 90 km ten noorden van Sharm el Sheikh, zijn de Dahab duikplekken echt prachtig en ze hebben iets te bieden voor alle ervaringsniveaus. Het kristalheldere water en de warme temperaturen maken veel van de locaties perfect om te leren duiken terwijl de wereldberoemde locaties van de Blue Hole en Canyon spannende duiken zijn voor de ervaren duiker.

Dahab-duikplekken combineren koraaltuinen met drop-offs, bogen en canyons, waar je een zeer grote verscheidenheid aan zeeleven kan vinden. Alle duikplekken, inclusief de wereldberoemde Blue Hole, zijn toegankelijk via de kust of liveaboard. Er kan op de meeste momenten van de dag worden gedoken, afhankelijk van de windomstandigheden. Nesima Resort biedt tochten per dag per kameel naar Ras Abu Galum in het noorden. Ze bieden ook bootduiktochten aan naar riffen van Gabr El Bint, met meer kans op stroming, in het zuiden. Tot slot kunnen er ook d
agduikexcursies naar onder andere Ras Mohammed op de planning gezet worden.


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over PRIJSKRAKER EGYPTE - SEPT 2020: VANAF €595 (INCL VLUCHTEN)