NESIMA RESORT DAHABAccommodatie

Het Nesima boetiekhotel is gebouwd in een traditionele bedoeïenenstijl en is ontworpen in een oosterse stijl met prachtige koepelvormige kamers. Om een ontspannen en vredig gevoel te verzekeren, is het hotel verdeeld in 7 verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn door steegjes, trappen en prachtige tuinen. Met slechts 51 kamers biedt Nesima Resort op unieke wijze zijn gasten een zeer comfortabele, charmevolle en vriendelijke sfeer.

Het hotel ligt op de perfecte locatie. Het zwembad is gelegen aan de kust van Dahab en heeft ook een prachtig, onbeperkt uitzicht over de Golf van Aqaba. Kom en geniet van het prachtige uitzicht op de bergen en de Rode Zee terwijl je ontspant op een van onze vele ligstoelen. Als alternatief kunt u genieten van jouw favoriete drankje in de zwembadbar. Er zijn gratis handdoeken voorzien voor gasten die gebruik maken van het zwembad.

Nesima boetiekhotel heeft 5 Superior kamers en 46 Standaard kamers. Alle kamers zijn ontworpen met oog voor het nodige comfort en gemak van de gasten.

 • Superior kamers
Dit zijn de grotere Superior kamers die rond het zwembad liggen. Alle superior kamers hebben een toegang naar een eigen terras en ze hebben ook een kleine tuin met uitzicht op zee of het zwembad. Vanaf het zwembad geniet je van een prachtig uitzicht over de Golf van Aqaba.
 
 • Standaard kamers
De standaardkamers bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping. Ze bieden uitzicht op de tuin van het resort of de stad Dahab. Er zijn een aantal onderling verbonden kamers beschikbaar op de begane grond voor gezinnen.
 
Er is een Pool Bar en het Nesima Restaurant aan de promenade heeft een uitstekende reputatie opgebouwd voor lekker eten. Het kan beschouwd worden als één van de beste restaurants in Dahab. Hier kan je kiezen uit een selectie internationale en oosterse gerechten.

Duikinfo

"De Dahab-duiklocaties zijn fantastisch, voor zowel beginners als ervaren duikers"

Gelegen 90 km ten noorden van Sharm el Sheikh, zijn de Dahab duikplekken echt prachtig en ze hebben iets te bieden voor alle ervaringsniveaus. Het kristalheldere water en de warme temperaturen maken veel van de locaties perfect om te leren duiken terwijl de wereldberoemde locaties van de Blue Hole en Canyon spannende duiken zijn voor de ervaren duiker.

Dahab-duikplekken combineren koraaltuinen met drop-offs, bogen en canyons, waar je een zeer grote verscheidenheid aan zeeleven kan vinden. Alle duikplekken, inclusief de wereldberoemde Blue Hole, zijn toegankelijk via de kust of liveaboard. Er kan op de meeste momenten van de dag worden gedoken, afhankelijk van de windomstandigheden. Nesima Resort organiseert ook dagtochten per kameel naar Ras Abu Galum in het noorden. Ze bieden ook bootduiktochten aan naar riffen van Gabr El Bint, met meer kans op stroming, in het zuiden. Tot slot kunnen er ook d
agduikexcursies naar onder andere Ras Mohammed op de planning gezet worden (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Data en prijzen

Prijzen geldig tot 10/11/2020 vanaf €430

Inbegrepen:

 • Verblijf met ontbijt in gedeelde standaard 2-persoonskamer
 • 5 duikdagen van 2 duiken/dag
 • Transfers Sharm El Sheik - Dahab - Sharm El Sheik

Niet inbegrepen:

 • Vluchten
 • Taksen
 • Duiktaksen en marine park fees. Verplicht ter plaatse te betalen en zowel van toepassing voor liveaboard duiken als dagelijkse boot/kantduiken en snorkelen.
  Onder voorbehoud van prijswijziging.
  -> Ras Mohammed National Park: €7 per persoon en per dag
  -> Straits of Tiran: €7 per persoon en per dag
  -> Blue Hole & Canyon in Dahab: €13 per persoon en per dag
 • Half pension (€15 per nacht)
 • Upgrade van standaard naar superior room: +70€ per persoon
 • Fooien/ persoonlijke uitgaven
 • Overige dranken en eten

Meer info

 

 


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over NESIMA RESORT DAHAB